Bilde av Firi sin CFO Trang Hoang og CTO Johan Torås Halseth

Firi AS ansetter ny CFO og CTO

Firi AS har ansatt Trang Hoang (37) som Chief Financial Officer og Johan Torås Halseth (30) som Chief Technology Officer i Firi.

– Det er med stor glede at vi kan meddele at vi har styrket ledelsen i selskapet med to dyktige nye medarbeidere, sier Øyvind Kvanes, COO i Firi.

Hvis du vil lese hvilke stillinger som er ledige hos Firi kan du besøke våre karrieresider.

Trang Hoang går fra midlertidig til fast ansatt Chief Financial Officer (CFO)

Trang har jobbet som midlertidig CFO og HR-ansvarlig (Human Resources) i Firi siden januar 2021, og blir offisielt CFO 1. juni. Trang har en bachelorgrad i revisjon fra Høgskolen i Telemark, og med mange års erfaring fra finans- og økonomibransjen har hun den faglige ekspertisen Firi ser etter i sin CFO. Trang har blant annet jobbet som revisor for PwC, med bokettersyn hos Arbeidsgiverkontrollen i Grenland (nå under Skatteetaten), og de siste årene har hun vært seniorrådgiver for AIDER.

Jeg gleder meg til å fortsette denne reisen med Firi. Jeg har allerede opplevd at virksomheten har hatt en enorm vekst de siste månedene, og det er utrolig spennende å være med på. Vi aner jo ikke hvor dette vil ta oss, og jeg ser frem til å møte nye utfordringer i FinTech-bransjen

– Trang Hoang, CFO i Firi

Trangs bakgrunn innen finans, revisjon og ikke minst HR er svært verdifull i et raskt voksende FinTech-selskap. Hun har allerede bidratt svært positivt siden hun ble med oss i januar, og vi setter stor pris på at hun nå har valgt å bli fast ansatt som CFO i selskapet.

– Øyvind Kvanes, COO i Firi

Johan Torås Halseth inn i rollen som Chief Technology Officer (CTO)

Johan trer inn i stillingen som CTO 1. juni, etter fire år i det San Francisco-baserte selskapet Lightning Labs. Der har han som Lightning Protocol Engineer jobbet med utvikling av selskapets Lightning Network-implementasjon LND, samt andre prosjekter. Lightning Network er en person-til-person transaksjonsteknologi for skalering av bitcoin og annen kryptovaluta ved bruk av smartkontrakter.

Johan har en master i Algoritmer fra Institutt for Informatikk ved Universitetet i Bergen, og har etter studiene bred erfaring fra programvareutvikling for blant andre Google og Medallia.

Jeg har jo vært i denne industrien en stund, og nå er det virkelig gøy å finne de utfordringene jeg ser etter i en norsk bedrift. Jeg ser frem til å være med å bygge den allerede solide plattformen til Firi enda mer robust, skalere opp den teknologiske driften, samt bidra i utviklingen av nye produkter.

– Johan Torås Halseth, CTO i Firi

Det er vemodig å tenke at jeg nå går av som CTO i Firi etter 4 år. Men det er utrolig gøy og betryggende at Johan blir med oss som selskapets nye CTO, da han vil styrke vårt hovedfokus på teknologi og produktutvikling ytterligere. Hans erfaring med utvikling av Bitcoins Lightning Network er helt unik, og passer perfekt med selskapets videre målsetting og visjoner.

– Thuc Hoang, CEO i Firi

Hvis du vil ha mer informasjon gjeldende dette, eller hvis du trenger informasjon om noe annet, kontakt oss her!

28/05/2021