Nyheter

Hvordan vi vurderer nye kryptovalutaer

Featured Hvordan vi vurderer nye kryptovalutaer

Publisert - 3/16/2020

Vi får mange spørsmål om hvilke nye kryptovalutaer vi kommer til å liste hos oss, samt spesifikke forespørsler om kryptovaluta som folk ønsker vi skal liste.

Hvilke kryptovalutaer som blir lagt til hos oss vurderes ut i fra flere faktorer. Det første er at det må være seriøse prosjekter, som hovedsakelig nordmenn er interesserte i. Vi er her for våre kunder, og om etterspørselen for en kryptovaluta er høy, vurderer vi selvfølgelig å legge den til. Det teller også positivt om vi har folk som ønsker å market-make og skape likviditet i markedet.

Du kan lese mer om market-making, boter og handel via API her. Du kan også godt kontakte oss om du er interessert i å market make for en bestemt kryptovaluta.


Generelt sett mener vi at det er viktig å ha god likviditet i markedene, slik at du kan kjøpe og selge større volum med lav spread. Vi ser på dette som viktigere enn å ha mange markeder hvor du ikke får kjøpt/solgt til konkurransedyktige priser.

Hvilke nye coins kommer dere til å liste?

Per i dag tilbyr vi bitcoin og litecoin, og jobber med å få inn XRP og Ethereum så fort som mulig (mest sannsynlig den kommende måneden). Ethereum kommer sannsynligvis først, det er verdens nest største kryptovaluta etter bitcoin. Dette er en kryptovaluta som også er populær i Norge, du kan lese mer om Ethereum her.

XRP er verdens tredje største kryptovaluta og er utviklet av det amerikanske selskapet Ripple Labs, du kan lese mer om XRP her. Vi ser at XRP også er populær i Norge og jobber med å få listet denne hos oss rett etter eller samtidig med Ethereum.

CoinMarketCap.com finner du en liste over de fleste kryptovalutaer etter størrelse på deres market cap. Vi kommer selvfølgelig til å legge til flere kryptovalutaer i fremtiden, men har ingen konkrete planer akkurat nå bortsett fra XRP og ETH. Om du har noen ønsker er det bare å gi oss en lyd, enten via support chat når du er logget inn eller ta kontakt med oss via sosiale medier.


Profil

Skrevet av

Hoang Trinh

BACK

Connect with us

Norsk