Ung mann på skatebrett

- Tenk at skatemiljøet har blitt interessert i kryptovaluta

Skater Jan Henrik (31) hadde aldri trodd at han skulle bli interessert i kryptovaluta, men da kompisen hans viste ham en norsk app der han kunne investere enkelt og trygt i kryptovaluta var han solgt.

Se hvordan du kan investere i kryptovaluta her

Jan Henrik forteller at han er ganske fersk i kryptoverdenen, men at interessen fortsetter å øke i takt med den stigende grafen i appen til Firi.

- Jeg har alltid hatt lyst å investere i kryptovaluta, men jeg er ikke særlig teknisk av meg, så da kompisen min viste meg Firi så føltes det som om alt jeg trengte for å sette i gang ble servert på sølvfat. I ettertid har jeg gjort research og med det så har interessen for kryptovaluta vokst, sier han.

Skateren, som bor i Oslo, synes plattformen, og særlig appen, til Firi er banebrytende for norske investorer som liker krypto.

- Flere av mine venner har blitt inspirert til å investere i kryptovaluta, og det hadde ikke skjedd uten denne appen. Plattformen gjør folk engasjerte. Hvem skulle trodd at skatemiljøet ville bli interessert i kryptovaluta, ler 31-åringen.

Slik kan du registrere Firi-bruker enkelt med Vipps.


Langsiktig investering i kryptovaluta

Jan Henrik har ett mål med investeringen sin, og det er å holde på den så lenge som mulig.

- Kanskje den vil stå på kontoen min på Firi i to år, kanskje ti år. Det hadde vært gøy å prøve å trade, altså å handle, mye mer, men det tar jo litt tid å lære seg å lese markedet. Forhåpentligvis vil kryptoen min bare vokse på kontoen. Ethereum er jo helt vill nå!

Les om trading for nybegynnere her.

Han er klar over at å investere i kryptovaluta innebærer risiko, men å se disse svingningene i grafen i Firi-appen gjør at opplevelsen blir spennende.

- Man må aldri investere mer enn man har råd til å tape, råder han, og legger til at han er spent på hvordan det vil gå med de forskjellige kryptovalutaene.

Selv har han investert i bitcoin, ethereum, litecoin og XRP, og han er sikker på at midlene hans er trygt lagret i kryptolommebøker hos Firi. For de som sitter på gjerdet har han denne beskjeden:

- Kryptoeventyret starter nå!

Se hvordan du kan investere i kryptovaluta her

18/05/2021