Norsk English   

PERSONVERNERKLÆRING

Sist oppdatert: 17. Juli 2018 – 11:07 (GMT+1)

1. INNLEDNING

Denne personvernverklæringen beskriver hvordan dine personopplysninger blir samlet inn og behandlet når du bruker Mirai Exchange («MiraiEx»), og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene. Mirai Exchange er eid og driftes av Mirai Technologies AS (org.nr.: 919 932 465). I erklæringen vil Mirai Technologies AS bli omtalt som «Mirai Technologies» eller «vi». Mirai Technologies er underlagt norsk lov og vil behandle dine personopplysninger i tråd med den til enhver tid gjeldende personvernlovgivning.

2. DEN BEHANDLINGSANSVARLIGE

Mirai Technologies AS er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Den behandlingsansvarlige er den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger og hvilke hjelpemidler som skal brukes. Den behandlingsansvarlige har det øverste ansvaret for å sikre at all behandling og håndtering av personopplysninger skjer i samsvar med gjeldende lovgivning.

Kontaktinformasjonen til Mirai Technologies er:

Selskap: Mirai Technologies AS (org. nr.:919 932 465).
Kontaktperson: Øyvind Kvanes
E-post: support@miraiex.com

Postadresse:
Postboks 33, Stovner
0913 OSLO
Norge

Dersom du har spørsmål vedrørende vår behandling av dine personopplysninger kan du kontakte oss på oppgitt kontaktinformasjon.

Vi ønsker å ha oppdaterte opplysninger om våre brukere. Ta gjerne kontakt om du har endret bosted eller om det er andre opplysninger som ikke stemmer. Du kan kontakt oss på support@miraiex.com eller selv oppdatere din brukerprofil..

3. HVILKE PERSONOPPLYSNINGER VI BEHANDLER OG BEHANDLINGSGRUNNLAGET

Når du bruker vår nettside, oppretter en brukerprofil eller er i kontakt med Mirai Exchange vil vi behandle personopplysninger om deg. Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål. Mirai Technologies behandling av personopplysninger forutsetter samtykke fra deg, eller annet rettslig grunnlag.

Vi behandler følgende personopplysninger til formålene angitt nedenfor:

Etablering av brukerprofil: Du har anledning til å opprette en brukerprofil på vår nettside for å gjennomføre kjøp og salg av kryptovaluta. Rettslig grunnlag for behandlingen er oppfyllelse av avtalen.

  • Når du oppretter en slik profil vil vi behandle følgende informasjon:
    • Identifikasjonsdata slik som navn, tittel, fødselsdato og kjønn.
    • Kontaktdata slik som postadresse, e-post og telefonnummer.
    • Finansiell data slik som bankkonto og kortinformasjon.
    • Transaksjonsdata slik som tid, beløp og annen informasjon om overføringer mellom deg og oss.
    • Profildata slik som brukernavn, passord, innstillinger og tilbakemeldinger på spørreundersøkelser.
    • Teknisk data slik som informasjon om login, IP-adresse, nettleser, språkvalg, tidssone, geolocation og digitale fingeravtrykk til enheter.
  • Ved etablering av en brukerprofil vil det være flere lovpålagte krav som vi må følge. Nedenfor følger en beskrivelse av forskjellige aktiviteter hvor Mirai Exchange lagrer personlig data:
    • Aktivitet: Etablering av brukerprofil.
      • Personopplysning: E-post, IP-addresser, geolocation og fingeravtrykk fra enheter.
      • Grunnlag: Nødvendig for innlogging på Mirai Exchange og sikring av din konto.
    • Aktivitet: Oppgradering av konto til sikkerhetsnivå 2.
      • Personopplysning: Fullt navn, adresse og 2-faktor token.
      • Grunnlag: Nødvendig for å tilfredsstille regler om personkontroll og hvitvasking. 2-faktor er nødvendig for å holde din konto sikker.
    • Aktivitet: Oppgradering av konto til sikkerhetsnivå 3.
      • Personopplysning: BankID(kommer snart) eller fotokopi pass samt kopi av dokument som bekrefter din bostedsadresse.
      • Grunnlag: Nødvendig for å tilfredsstille regler om personvern og hvitvasking.
    • Aktivitet: Oppgradering av konto til sikkerhetsnivå 4.
      • Personopplysning: Informasjon om din bankkonto og overføringer til oss.
      • Grunnlag: Nødvendig for å tilfredsstille regler om personvern og hvitvasking. Du kan kun ta ut penger til en konto som du har bekreftet eierskap til.

Brukerdata: Når du bruker vår webside og våre tjenester lagrer vi informasjon om din bruk til bruk i statistikk og analyser for å få en bedre forståelse av hvordan våre tjenester benyttes, slik at vi kan forbedre kvaliteten på disse. Vi behandler slike personopplysninger på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at det er nødvendig for oss å gjøre dette slik at vi kan tilpasse nettsiden til våre brukere.

Markedsføring: Vi sender ut markedsføring, nyhetsbrev og gir informasjon om vår virksomhet på e-post til deg dersom du har gitt oss ditt samtykke. Du kan når som helst trekke tilbake dette samtykket ved å kontakte oss på support@miraiex.com eller endre dine innstillinger for nyhetsbrev i din brukerprofil. Om du velger å ikke motta nyhetsbrev fra oss, vil du ikke få tilsendt informasjon om eventuelle konkurranser og andre interessante bonusordninger. Vi kommer ikke til å dele dine personopplysninger med tredjeparter til bruk i markedsføring uten at vi har fått ditt samtykke først.

Om du ikke ønsker å gi tilgang til de personopplysningene som kreves, kan vi ikke tilby deg tjenester på Mirai Exchange.

4. UTLEVERING AV PERSONOPPLYSNINGER TIL TREDJEPARTER

Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre, med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Eksempler på slikt grunnlag vil typisk være en avtale med deg, eller dersom det foreligger et lovgrunnlag som pålegger oss å gi ut informasjonen, herunder ved mistanke om kriminell aktivitet.

Dersom vi har behov for å bruke dine personopplysninger til noe annet enn det vi har fått ditt samtykke til, vil vi kontakte deg for å be om ditt samtykke til dette.

Personopplysninger som vi behandler skjer innenfor EU/EØS-området.

5. DATASIKKERHET

Vi treffer alltid tilstrekkelige tekniske og organisatoriske tiltak for å sikre at informasjonen er sikker. Vi har sikkerhetstiltak som hindrer at dine personopplysninger blir delt, endret, går tapt eller misbrukt på annen måte. Vi gir kun ansatte som har behov for det, tilgang til dine personopplysninger. Ansatte med slik tilgang vil behandler opplysningene konfidensielt.

Vi er lovpålagt å informere deg dersom det skjer et datainnbrudd eller eventuelle andre situasjoner oppstår hvor dine personopplysninger kommer på avveie. Det vil vi gjøre så raskt som overhodet mulig.

6. LAGRING AV DATA

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for. Personopplysninger vi behandler for å oppfylle en avtale med deg slettes når avtalen er oppfylt og alle plikter som følger av avtaleforholdet er oppfylt. Plikter som følger av avtaleforholdet kan for eksempel være bokføringsplikt etter bokføringsloven, lagringsplikt etter hvitvaskingsloven eller lovpålagt rapporteringsplikt til myndigheter.

I tilfeller hvor vi ikke er pålagt å lagre informasjon, lagrer vi denne så lenge det er hensiktsmessig for å tilby våre tjenester på best mulig måte. Du kan kontakte oss for å få vite hvilke data vi har lagret om deg og eventuelt be oss om å slette data om deg.

7. DINE RETTIGHETER

Du har flere juridiske rettigheter med tanke på ditt eierskap til personopplysninger vi har lagret hos oss og vår bruk av disse.

Du har blant annet rett til å:

  • Få tilsendt de personopplysninger vi har lagret.
  • Be om å få dine personopplysninger endret ved eventuelle feil.
  • Be om å få slettet dine personopplysninger, så lenge vi ikke er lovpålagt å lagre dem.
  • Klage på vår bruk av dine personopplysninger.
  • Kreve at vi begrenser vår bruk av dine personopplysninger.
  • Be om å få overført dine personopplysninger til en annen tjeneste.
  • Trekke tilbake ditt samtykke vedrørende vår bruk av dine personopplysninger.

Du kan lese mer om dine rettigheter på Datatilsynets hjemmeside.

Om du ønsker å benytte deg av dine rettigheter som beskrevet ovenfor, ta kontakt med oss på support@miraiex.com.

Det er gratis for deg å få tilgang til og å benytte deg av dine rettigheter knyttet til dine personopplysninger. Dersom anmodninger vedrørende dine personopplysninger er åpenbart grunnløse eller overdrevne, herunder at de hyppig gjentas, kan vi kreve et rimelig gebyr for å gjennomføre det du ber oss om. Det er også mulig at vi nekter å etterkomme kravene dine i slike tilfeller.

Dersom du ønsker informasjon om eller å gjennomføre endringer av dine personopplysninger vil vi kreve at du indentifiserer deg. Vi innfører snart mulighet til å identifisere deg ved bruk av Bank ID. I noen tilfeller kan vi kreve at du må oppgi ytterligere informasjon for at vi kan identifisere deg tilstrekkelig.

Vi forsøker å svare på alle slike henvendelser i løpet av 30 dager. I alle tilfeller informerer vi deg i løpet av 30 dager om at henvendelsen er mottatt og hva videre saksforløp vil være.

8. LINKER TIL TREDJEPARTER

Mirai Technologies internettside miraiex.com inneholder linker til andre websider og applikasjoner. Om du besøker disse linkene, kan eierne av disse websidene og applikasjonene samle inn data om deg. Vi har ikke mulighet til å kontrollere hvordan tredjeparter bruker og samler inn data, og vi er ikke ansvarlig for deres personvernvilkår. Vi anbefaler deg å lese personvernvilkårene til alle websider du besøker.

9. KLAGER

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her, eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet.

Du finner informasjon om hvordan du kan kontakte datatilsynet på Datatilsynets nettsider.

10. BRUK AV COOKIES (INFORMASJONSKAPSLER)

Du kan velge om din nettleser skal godta bruk av cookies, og eventuelt hvilke typer cookies den skal godkjenne. Om du velger å ikke godta bruk av cookies, kan deler av denne nettsiden slutte å fungere som den skal. Om du ønsker mer informasjon om hvilke cookies vi bruker, kan du lese mer om det på vår cookie-policy side her.